Летищният трансфер - удобно и надеждно пътуване на достъпни цени

30/11/-0001

Самолетният трансфер предлага голямо удобство, когато пристигате в нов непознат град и искате да си спестите притесненията относно придвижването до мястото за настаняване. Голямо предимство на самолетният трансфер е, че може да го резервирате предварително и да сте спокойни, че шофьорът ще ви посрещне на летището. Ще знаете точно колко ще платите, тъй като летищните трансфери са с предварително фиксирани цени. За разлика от тях, цените на таксиметровите услуги варират според натовареността на трафика, така че не може да сте сигурни колко ще платите. Градският транспорт е регулярен и достъпен като цена, но неудобството е, че ще ви се наложи да пренасяте багажа си до автобусната спирка и да се съобразите с автобусното разписание.

Ако гостите на града са чужденци и не познават местният език и култура, за тях може да се окаже трудна задача да си повикат такси или да намерят автобусната спирка. С предварително резервирания летищен трансфер ще са спокойни, че имат сигурен и надежден транспорт до хотела и могат да си отдъхнат след дългия полет. Ако вие сте домакини на чуждестранни гости, ще направите добро впечатление като поръчате летищен трансфер. Гостите ви ще бъдат посрещнати в зала Пристигащи от техния шофьор с надпис с имената им. Той ще им помогне с багажа и ще ги отведе до автомобила.

Шофьорите са любезни и приятелски настроени и ще се погрижат за спокойното придвижване на гостите до хотела или желаната дестинация. Те са обучени как да се отнасят с клиентите си, говорят чужди езици и освен това може да са полезен източник на ценна информация за града и курортите. Тъй като живеят в града, знаят как да избегнат задръствания в пиков час и познават забележителностите, местата за развлечения и пазаруване и могат да насочат гостите. При предварителна уговорка могат да разведат гостите из града с автомобил в удобно за клиентите време, като ги изчакат, докато те посещават различни обекти.

Самолетният трансфер при заминаване също предлага голямо удобство. Шофьорът ще посрещне гостите директно пред хотела им и ще ги закара до летището, като съобрази времето за придвижване с трафика, така че те да пристигнат достатъчно рано преди полета. Ако желаете да резервирате летищен трансфер, може да направите това чрез туристическа агенция Холидей Плюс БГ чрез попълване на резервационната форма, по е-мейл, по телефон или на място в офиса на агенцията. Автомобилите са комфортни, оборудвани с климатик, DVD, стерео уредба, нощно осветление, удобни падащи седалки с подлакътници и всички удобства, за да бъде пътуването ви приятно. Допълнителни екстри по желания на клиента са детски седалки, горен багажник и навигация. Освен летищни трансфери фирмата организира още групови организирани пътувания, еднодневни пътувания, екскурзии в страната и чужбина, специализиран превоз на работници и служители, ученически студентски пътувания/практики и индивидуални и групови трансфери в страната и чужбина.

 

автор: Силвия Добрева​