Луксозни коли под наем - за специални случаи

08/11/2017

 

Чудите ли се как да зарадвате любимия си човек с нестандартен подарък? Вече сте подарявали цветя и шоколадови бонбони, бижута и скъпи вечери. Защо не опитате да подарите незабравимо преживяване? ВИП трансферът с луксозна кола е чудесна идея за всеки повод, особено за отбелязване на важни събития и празници. 

 

С наемът на луксозна кола  показвате специално отношение. Представете си следната ситуация - с любимия ви човек имате специален повод и ще си разменяте подаръци. Но вместо да му подарите подарък, го отвеждате пред входа, където е паркирана лъскава луксозна кола, готова да ви заведе на романтично приключение.  Подарявайки луксозен трансфер правите празника незабравим и подарявате преживяване, за което вашият любим ще разказва с години. 

 

Друг подходящ повод за наемане на луксозен автомобил е по време на почивка, като част от предложение за брак, или като романтична среща. ВИП трансферът превръща всеки обикновен случай в незабравимо приключение. Известни марки автомобили включват Порше, Ферари, Ламборджини, Mercedes Benz, Audi hire, Jaguar, Land Rover, Maserati, BMW и др. Автомобилите задължително трябва да са добре поддържани и минават редовно инспекция, за да се гарантира надеждността им. 

 

Обикновено в услугата наем на луксозен автомобил или ВИП трансфер е включен професионален шофьор, който ще се погрижи за всичко от и до крайната дестинация. Шофьорите са учтиви и приятелски настроени и се грижат за потребностите на пътуващите и за доброто настроение. Добре е предварително да се уговори с рентакар компанията, ако има чуждоезични пътуващи, за да изпратят шофьор, който владее съответния език. Обикновено в компаниите за луксозни коли под наем за всеки клиент отговаря персонален мениджър, който ще се погрижи за всичко, свързано с наема на автомобила и пътуването от начало до край. Компаниите за луксозни коли под наем се стараят да предоставят на клиентите си изключително преживяване, като ще се погрижат да придвижат клиента до всяка точна по всяко време със стил и комфорт. Обикновено се предоставят ВИП трансфери както за лични, така и за бизнес цели. В комплексната услуга влизат различни услуги: наем на колата, гориво, застраховки, шофьор, също съдействие по организиране на събития и дори настаняване. 

 

Особено подходящ случай за наемане на луксозен автомобил е най-специалния повод - сватбения ден. Ако искате да впечатлите гостите си с луксознен автомобил, компаниите за наем на луксозни автомобили предлагат различни варианти според предпочитанията на клиентите си - ретро или модерни автомобили. Други поводи, подходящи за наем на луксозен автомобил, са:

 

- юбилеи

- рожденни дни

- дипломиране

- Св. Валентин

- меден месец

- ергенски/момински партита

- Коледа

 

Никой повод не е твърде малък или твърде голям за наем на ВИП трансфер.