На круиз с деца с компанията MSC

30/11/-0001

 

MSCВаканциите с деца могат да бъдат предизвикателство за родителите. С грижите по опаковането и разопаковането на багажите на всяка нова дестинация и осигуряването на забавление и безопасност на потомците, на родителите не им остава много енергия да се насладят на собствената си почивка. Но това не трябва непременно да е така. Бихте могли всички да си изкарате много добре на вашата семейна почивка, ако изберете пътуване с круиз. Ако сравните преживяването на круиз с ваканциите на суша, круизът като плаващ курорт предлага всичко на едно място - богат избор на занимания за деца, различни видове ресторанти и забавления за малки и големи, което прави ваканцията на всеки член от семейството по-пълноценна. И всичко е включено в цената. Вие и децата ви може да участвате в толкова дейности, колкото желаете, без да се налага да приготвяте и разопаковате багажа си всеки път. Също така ще избегнете да се редите на дълги опашки, както често се налага при атракциите на суша.

 

Круизната компания MSC предлага значителни намаления за деца, което прави семейното пътуване по-изгодно. Децата до 18 г. възраст пътуват безплатно, като плащат само пристанищни такси, самолетни билети, трансфери, но не и круизната тарифа. Това условие важи за слаб и среден сезон за определена наличност и след потвърждаване на резервацията. Деца до 12 г. пътуват безплатно в една каюта с родителите си отново според наличността, като това условие важи за всички сезони и след потвърждаване на резервацията. Така цялото семейство може да се наслаждавате на безгрижно пътуване и да открива нови места. Всички основни забавления на борда са включени в пакета - аква парк, басейни, водна пързалка, конзоли с игри. Така децата и тийнеджърите могат да се забавляват, докато корабът е на море. Има и някои платени атракции като Virtual World (виртуален свят) и 4D Cinema (4D кино), които обаче си заслужават посещението.

 

При качване на борда на круизния кораб децата биват посрещнати в Kids Corner и им се слагат специални гривни, които трябва да носят през цялото време, докато са на борда. На гривната има информация коя е тяхната каюта и на кой палуба трябва да излязат при спешен случай. Тези гривни имат за цел да осигурят безопасността на децата. Срещу допълнително заплащане може да се наемат специални телефони, с които родителите да поддържат връзка с децата си на борда на круиза, тъй като мобилните телефони нямат покритие, когато корабът е на море. На борда на круиза се предоставят програми както за цялото семейство, така и сегментирани забавления по възрасти, така че децата да имат възможност да общуват с техни връстници.

 

Предвидени са мероприятия като Fun Time Dinner, Happy Dinners и Kids Around the Clock специално за деца, където родителите могат да оставят децата си да се хранят и забавляват с техни връстници в безопасност и по този начин могат да си осигурят време за себе си. Плащането на допълнителните разходи става в последния ден на круизното пътуване, след като сумата се натрупва на сметката на стаята, и се извърша с кредитна карта или в брой на рецепция. Вечер има богата програма от шоу представления, танци, пиано бар или музикални изпълнения, които да направят пътуването приятно и незабравимо преживяване.

 

Круизното пътуване предлага много предимства и улеснения за родителите. Разопаковате багажа си само веднъж, без да опаковате и разопаковате при посещението на всяка нова дестинация. Имате възможност да откриете и посетите много дестинации, които би било трудно, а понякога и невъзможно да посетите по време на едно пътуване. Резервирайте вашата ваканция с круиз с туристическа агенция Холидей Плюс БГ. Травел агентите на Холидей Плюс са на ваше разположение за въпроси и резервациии.

автор: Силвия Добрева​