Предимствата на самолетния трансфер пред другите форми на транспорт - част 2

28/11/2017

 

Независимо дали пътувате за удоволствие или по работа, транспортът е първият и най-важен компонент на успешното пътуване. Повечето туристи в днешно време пътуват със самолет. Всеки пътуващ е изпитвал някакви затруднения по време на пътуване. Как да избегнете най-честите проблеми и притеснения при пътуване - отговорът е като предварително резервирате трансфер. Представата, че публичния транспорт е най-изгодният избор не винаги е вярна. Публичният транспорт може да предлага най-ниските цени, но той не винаги е сигурен, освен това е бавен и не предлага гъвкавост на пътуването.

Какви са предимствата на самолетния трансфер?

 

Врата до врата

Лесно е да се загубите в непозната обстановка. Тези, които са избрали да използват публичен транспорт, обикновено са си направили предварителен план и са проверили всички спирки, разписания, маршрути и точки за прехвърляния. Може да си спестите подробното предварително проучване с резервирането на самолетен трансфер. Шофьорът ще ви закара директно до крайния ви адрес. Трансферите се предлагат и за групи от 8 или повече хора. Това е голямо удобство, тъй като групите се движат бавно и е възможно да изгубите член на групата.

Самолетните трансфери наистина ли са нискобюджетни?

Нискобюджетното пътуване не винаги е най-практичният избор. За неподготвените туристи икономичното пътуване може да се превърне в истински ужас със закъснения на полети, изпуснати влакове или автобуси, резервации без места или с неизвестни спирки. Самолетните трансфери се съобразяват с разписанията на полетите и с евентуални закъснения и ще ви изчакат. Пътниците не се таксуват допълнително за това, че се е наложило шофьорът да ви изчака. Предвижването в непознат град може да е предизвикателство, с което не всеки е готов да се справи. С резервацията на трансфер можете да забравите за тези грижи, няма да ви се налага да се ориентирате по карта или да се чудите на коя спирка трябва да слезете. В повечето случай ще ви излезе изгодно да си запазите трансфер с предварително фиксирана цена в сравнение с билети за влакове, автобуси, сметки за таксита. Тъй като цените са фиксирани, не се налага да търсите изгодни сделки и да се опитвате да избегнете пиковете часове. За четирима човека цената излиза приблизително колкото с автобус. Самолетните трансфери са сред най-изгодните начини за придвижване между летището и дома или хотела ви. Все повече пътници изостават предишните начини за транспорт от и до летището и избират самолетния трансфер. Компаниите за трансфери вече са натрупали голям професионален опит и предлагат надеждна и качествена услуга. Не се колебайте да резервирате самолетен трансфер с Холидей Плюс БГ. Ще си спестите много излишни грижи.