• HolidayPLus : Шопинг в Люлебургас и Лозенград от Варна

Шопинг в Люлебургас и Лозенград от Варна

Дата: 21 март

03:00 ч.
Отпътуване от Варна, Катедралата
05:30 ч. Спиране за почивка в Бургас. Преминаване на границата.

Около  08:00 ч./09:00-12.00 пристигане в Люлебургас. Свободно време е центъра на Люлебургас за разходка и обяд. Шопингът продължава с покупки в небезизвестните и доказали се маркови магазини като:T-shop, Karpa Mavi, Coton, LC Waikiki, Defacto, Flo и много други.

12.15-14.30 Посещение на мол 39 Burda.

14:45-15.45 Посещение на хранителен магазин Migros.
15:45 Отпътуване за Лозенград.
17:00-18:00 Свободно време в центъра на Лозенгра за покупка на баклави, локуми и други сладки изкушения. Може да опитате прочутите лозенградски кюфтенца.
18:00 Отпътуване за България. Пристигане във Варна около полунощ.

Часовете по програмата са ориентировъчни.
Туроператора си запазва правото да променя реда и часовете на посещаваните обекти.

Цени

ЦЕНА:

тръгване:

От

Варна

Цена на човек с включена застраховка за лица до 70г.

37.00 лв

 
ЦЕНАТА  ВКЛЮЧВА:

Транспорт със собствен лицензиран микробус или автобус по маршрута;
Пътни и гранични такси, паркинг;
Застраховка за лица до 70г.

ЦЕНАТА  НЕ ВКЛЮЧВА:

Разходи от личен характер;

Мед. застраховка за лица над 70 год. до 80 год. - доплащане 2.00 лв.;

Лица над 80 год. не се застраховат или плащат по-голяма сума за застраховка определена от застрахователя.

ДОПЪЛНИТЕЛНА  ИНФОРМАЦИЯ:


Необходими документи - валиден международен паспорт минимум 6 месеца от дата на връщане; - за лицата под 18 години, пътуващи сами непридружени от родителите си или пътуващи с единия от родителите - освен международен паспорт и нотариално заверена декларация за съгласие /съответно от единия или двамата родители - в зависимост от случая/, че са съгласни детето им да пътува в чужбина - оригинал и копие и акт за раждане - копие. Оригиналната декларация за родителското разрешение, копието от нея и копието на акта за раждане на детето следва да се носят по време на пътуването.

Срок за уведомление за неосъществяване на пътуването поради несъбран минимален брой туристи - 2 дни преди датата на тръгване;

Валутен курс 1.00 TRL  = 0.43 BGN

Полезно от нашия блог

Нова Година в Охрид - градът на светлината и църквите - част 1
-0001-11-30

Охрид е красив град, разположен край бреговете на Охридското езеро. Тъй като Македония е страна без излаз на море, Охридското езеро е любимо място за отдих през всички сезони. Представяме ви Охрид и околностите като чудесна дестинация за прекарване на Новогодишните празници и посрещане на Новата година. Туристическа агенция Холидей Плюс БГ предлага петдневна екскурзия “Нова Година в Охрид” с тръгване от Варна.

Още за Нова Година в Охрид - градът на светлината и църквите - част 1
Любопитни факти за Замъка на Дракула - част I
-0001-11-30

Замъкът Бран е най-известната туристическа забележителност в Румъния заради легендата за най-кръвожадния румънец - Граф Дракула, с която го свързват. Писателят Брам Стокър без да иска създава рекламна кампания за замъка с написването на бест селъра си “Дракула”. Любопитно е, че Брам Стокър никога не е посещавал Румъния, нито преди, нито след написването на известната си книга. Въпреки това много точно описва природата на Карпатите, Трансилвания, суеверните румънци, както и предполагаемия замък, където живеел граф Дракула.

Още за Любопитни факти за Замъка на Дракула - част I
Как да изберем круиз?
-0001-11-30

Обмисляте ваканция на круиз, но се изгубвате в големия избор от предложения за круизи - различни пристанища, круизни компании, кораби, маршрути, видове кабини и цени? Средиземноморски круиз, круиз Гръцки острови или круиз в Скандинавските страни? Не се притеснявайте. Повечето хора, на които предстои за пръв път да резервират почивка с круиз се чувстват така. Изборът на круиз е по-сложна задача от избора на почивка в курорт. Но преживяването да пътуваш на плаващ хотел и да посетиш толкова различни дестинации определено си заслужава. Как да се ориентираме в богатия избор от оферти за круизи и да изберем най-подходящия за нас?

Още за Как да изберем круиз?
Виена на императрица Сиси - част 1
-0001-11-30

В разказите за Елизабет Баварска се преплитат мит и реалност. Ще ви отведем на пътешествие до местата, където е живяла във Виена, за да разберем повече за нея, както и за начина на живот на хабсбургската аристокрация от 19 в. Ще посетим Музея на Сиси и императорските апартаменти в зимния императорски дворец Хофбург.

Още за Виена на императрица Сиси - част 1
Нова Година в Охрид - градът на светлината и църквите - част 2
-0001-11-30

В предишната статия Ви представихме ви Охрид и околностите като чудесна дестинация за прекарване на Новогодишните празници и посрещане на Новата година. Туристическа агенция Холидей Плюс БГ предлага петдневна екскурзия “Нова Година в Охрид” с тръгване от Варна. Може да съчетаете празненството с разглеждане на забележителностите и богатото културно наследство на града. Продължаваме разходката из Охрид и околността.

Още за Нова Година в Охрид - градът на светлината и църквите - част 2