• HolidayPLus : Шопинг в Люлебургас и Лозенград от Варна

Шопинг в Люлебургас и Лозенград от Варна

Дата: 21 март

03:00 ч.
Отпътуване от Варна, Катедралата
05:30 ч. Спиране за почивка в Бургас. Преминаване на границата.

Около  08:00 ч./09:00-12.00 пристигане в Люлебургас. Свободно време е центъра на Люлебургас за разходка и обяд. Шопингът продължава с покупки в небезизвестните и доказали се маркови магазини като:T-shop, Karpa Mavi, Coton, LC Waikiki, Defacto, Flo и много други.

12.15-14.30 Посещение на мол 39 Burda.

14:45-15.45 Посещение на хранителен магазин Migros.
15:45 Отпътуване за Лозенград.
17:00-18:00 Свободно време в центъра на Лозенгра за покупка на баклави, локуми и други сладки изкушения. Може да опитате прочутите лозенградски кюфтенца.
18:00 Отпътуване за България. Пристигане във Варна около полунощ.

Часовете по програмата са ориентировъчни.
Туроператора си запазва правото да променя реда и часовете на посещаваните обекти.

Цени

ЦЕНА:

тръгване:

От

Варна

Цена на човек с включена застраховка за лица до 70г.

37.00 лв

 
ЦЕНАТА  ВКЛЮЧВА:

Транспорт със собствен лицензиран микробус или автобус по маршрута;
Пътни и гранични такси, паркинг;
Застраховка за лица до 70г.

ЦЕНАТА  НЕ ВКЛЮЧВА:

Разходи от личен характер;

Мед. застраховка за лица над 70 год. до 80 год. - доплащане 2.00 лв.;

Лица над 80 год. не се застраховат или плащат по-голяма сума за застраховка определена от застрахователя.

ДОПЪЛНИТЕЛНА  ИНФОРМАЦИЯ:


Необходими документи - валиден международен паспорт минимум 6 месеца от дата на връщане; - за лицата под 18 години, пътуващи сами непридружени от родителите си или пътуващи с единия от родителите - освен международен паспорт и нотариално заверена декларация за съгласие /съответно от единия или двамата родители - в зависимост от случая/, че са съгласни детето им да пътува в чужбина - оригинал и копие и акт за раждане - копие. Оригиналната декларация за родителското разрешение, копието от нея и копието на акта за раждане на детето следва да се носят по време на пътуването.

Срок за уведомление за неосъществяване на пътуването поради несъбран минимален брой туристи - 2 дни преди датата на тръгване;

Валутен курс 1.00 TRL  = 0.43 BGN

Полезно от нашия блог

Още 3 от най-известните забележителности на Истанбул
-0001-11-30

Ще ви представим още три от най-известните забележителности, които да не пропускате, ако сте на екскурзия в Истанбул. Обиколката ни продължава с “новия дворец” Долмабахче. Ще се отбием до водохранилището Йерабатан. Една от последните, но най-важните забележителности в Истанбул е желязната църква Св. Стефан.

Още за Още 3 от най-известните забележителности на Истанбул
10 места, които да посетите в Мармарис
-0001-11-30

Мармарис е изключително популярен курорт в Турция. Богатството от исторически и културни дейности, които предлага курорта, ще запълнят почивката ви с приключения, забавления и нови познания. От белите плажове, тюркоазените води на Егейско море, до историческите забележителности и руини, Мармарис има какво да предложи на гостите си.

Още за 10 места, които да посетите в Мармарис
Още предпочитани топли дестинации през зимата
-0001-11-30

Навън е зима, а вие си мечтаете за някое топло и слънчево място. Разходете се с нас из някои от най-предпочитаните топли дестинации през зимата - Канарските острови, Пукет - Тайланд и Шарм ел Щейх в Египет.

Още за Още предпочитани топли дестинации през зимата
8 от най-известни туристически атракции в Кушадасъ - част 2
-0001-11-30

В статията “8 от най-известните туристически атракции в Кушадасъ - част 1” се разходихме из пристанището на Мармарис, посетихме Островът на гълъбите, Дамския плаж и Приене. Продължаваме разходката из Мармарис.

Още за 8 от най-известни туристически атракции в Кушадасъ - част 2
5 от най-известните забележителности на Истанбул
-0001-11-30

Шумен, колоритен, космополитен, Истанбул е град на два континента и за 16 века е бил столица на четири империи - Римска, Византийска, Латинска и Османска. С население от 13,5 милиона души и разположен по бреговете на залива Златния рог, Истанбул привлича туристите с многото си забележителности, които са наследство от богатото му минало. Ще ви представим само няколко от най-известните забележителности, които да посетите, ако сте на екскурзия в Истанбул. Ако искате да посетите Истанбул, може да разчитате на туристическа агенция Холидей Плюс БГ. На разположение сме за въпроси и резервации.

Още за 5 от най-известните забележителности на Истанбул