• HolidayPLus : ЕДНОДНЕВЕН Шопинг     ЧОРЛУ от Варна

ЕДНОДНЕВЕН Шопинг ЧОРЛУ от Варна

Дати: 
26 ноември - Текат записвания
10 декември


ПРОГРАМА

01:00 часа отпътуване от Катедралата.
03.30 Спиране за почивка по пътя. Преминаване на границата.

08:30- 09:30 Посещение на магазин за спално бельо, хавлии, халати, покривки и пердетa „ТАЧ“.
10:000-13:00 Посещение на мол Orion и хипермаркет Migros.

13:30-14:30 Посещение на Outlet Avantaj, където има магазини на фабриките на известни турски и чуждестранни марки дрехи.
15:30-16:30 Отпътуване обратно и посещение на Bizim, склад за хранителни стоки, перилни и почистващи препарати на изгодни цени.
16:45-17:30 Спиране в Лозенград за още покупки – баклава, кори за баница, халва, локум и други.

17:30 Отпътуване към България. Преминаване на границата и пристигане във Варна около полунощ.

 

Цени

Отпътуване от: Цена от:
Варна 55 лв.

Цената включва:
транспорт със собствен лицензиран микробус или автобус по маршрута
пътни и гранични такси, паркинг; 
застраховка за български граждани до 70г., 
 
Цената НЕ включва: 
разходи от личен характер; застраховка за лица над 70г. доплащане-2.00лв. за български граждани, лица над 80г. не се застраховат или плащат по-голяма сума за застраховка определена от застрахователя. Чужденстранни граждани се застраховат според тарифата на застрахователя.

Полезно от нашия блог

Луксозни автомобили под наем за сватба
-0001-11-30

Когато сте отделили толкова много време да организирате сватбата си, искате всичко да е перфектно. Изключение не прави и сватбеният автомобил. С наемането на луксозен автомобил младоженците ще се чувстват като истински звезди на празника си. Той ще придаде финален завършек на сватбата.

Още за Луксозни автомобили под наем за сватба
Още предпочитани топли дестинации през зимата
-0001-11-30

Навън е зима, а вие си мечтаете за някое топло и слънчево място. Разходете се с нас из някои от най-предпочитаните топли дестинации през зимата - Канарските острови, Пукет - Тайланд и Шарм ел Щейх в Египет.

Още за Още предпочитани топли дестинации през зимата
Сицилия - столицата Палермо и Катедралата в Монреале
-0001-11-30

Палермо е най-големият град в Сицилия, и историческа столица на острова. Днес той е шумен и енергичен космополитен град, с оживено пристанище и заобиколен от планини. В миналото тук са живели и са оставили своя белег всички основни средиземноморски цивилизации.

Още за Сицилия - столицата Палермо и Катедралата в Монреале
Любопитни факти за Замъка на Дракула - част II
-0001-11-30

В предишния материал разгледахме някои любопитни факти за замъка Бран - легендата за Граф Дракула, историческата личност на Дракула, построяването на замъка Бран, както и връзката на замъка с кралица Мария. Продължаваме с още няколко любопитни факти за замъка.

Още за Любопитни факти за Замъка на Дракула - част II
Фестивалът на лалето в Истанбул - феерия от цветове
-0001-11-30

Да посетите Истанбул през пролетта е уникално преживяване. Из целият град се разстилат килими от лалета в различни цветове и форми. Те цъфтят само няколко седмици - от края на март, до началото на май, но през това време предоставят спиращи дъха гледки. Всички общини участват във Фестивала на Лалето, като засаждат лалета почти навсякъде, където има място - покрай тротоари, авенюта и разбира се в парковете.

Още за Фестивалът на лалето в Истанбул - феерия от цветове
Загадъчните подземни градове на Кападокия - част 1
-0001-11-30

Кападокия е област в Анатолия, Турция, разположена в територията на три провинции. Там се намират много подземни градове, издялани в скалите, образувани от древни вулканични изригвания. Кападокия е една от най-известните туристически дестинации в Турция заради удивителните си топографски образования и невероятните си гледки. Холидей Плюс БГ предлага екскурзия до Кападокия “Самолетна програма Кападокия от Варна със 7 нощувки” , с която можете разгледате тази необикновена земя.

Още за Загадъчните подземни градове на Кападокия - част 1