5 предимства на ВИП трансфера за придвижване от и до летището

11/12/2017

 

Корпоративен трансферКорпоративните клиенти винаги търсят начин на направят пътуването си по-ефективно. Има много фактори, които определят най-добрият начин за придвижване от и до летището. Ако се чудите дали да наемете ВИП трансфер, имайте предвид тези предимства преди да вземете решение.

 

1. Продуктивност

Всички сме чували фразата “Времето е пари”. Времето е ценно за пътуващите по работа, така че възможността да провеждате телефонни разговори, да изпращате е-мейли и да работите по време на летищния си трансфер е огромно предимство. Цената на летищния трансфер сигурно ще се компенсира от работата, извършена по време на трансфера. Помислете си за тарифата, която заработвате за час и я сравнете с цената на трансфера.

 

2. Точност

Най-големият кошмар на всички пътуващи до летището е да закъснеят и да изпуснат полета си. Автомобилът ви ще пристигне поне 15 минути по-рано и ще ви откара до летището достатъчно рано преди полета ви. Повечето доставчици на трансфери следят часовете на полетите в случай на закъснение и ще съобразят времето за взимане с времето на пристигане на полета, така че не е необходимо да се свързвате с компанията за трансфер, ако полетът ви пристига по-рано или ако закъснява. Единствено е необходимо да се свържете с фирмата, ако полетът ви е бил отменен или ако се преместите на друг полет.

 

3. Надеждност

Доставчиците на трансфер, които се фокусират върху бизнес пътувания, проследяват трафика, за да може шофьорите да предприемат най-ефективния маршрут до крайната точка.

 

4. Икономичност

Таксите за паркинг, рент-а-кар, да се загубите в непознат град или просто да губите време в задръствания, всичко това струва пари. Да имате възможност да прегледате и да преговорите вашата презентация докато шофьорът ви вози от летището до вашата дестинация е фактор, за който мнозина не си дават сметка, когато им се налага да посетят бизнес среща и да сключат важна сделка с нова компания. 5. Спестявате време Не само, че ще избегнете глоби за паркиране, но шофьорът ще ви закара направо до вратата на вашата дестинация. Това предимство може да е от голямо значение, ако сте притиснати от времето. В зависимост от конкретния случай, от начина ви на придвижване от и до летището може да зависи дали ще успеете да си хванете полета и да пристигнете на време, за да сключите важна сделка. Претеглете тези предимства срещу цената на трансфера и си направете извода кое има значение за вас. Ако предимствата надминават разхода, не се колебайте да поръчате самолетен трансфер. Предимствата от използването на надежден доставчик на трансфери при следващото ви пътуване със сигурност ще надхвърлят цената на такси за паркинг и рент-а-кар. Важното е да разполагате с времето си.