Луксозни автомобили под наем за сватба

30/11/-0001

Когато сте отделили толкова много време да организирате сватбата си, искате всичко да е перфектно. Изключение не прави и сватбеният автомобил. С наемането на луксозен автомобил младоженците ще се чувстват като истински звезди на празника си.  Той ще придаде финален завършек на сватбата.

Туристическа агенция Холидей Плюс БГ предлага богат избор от луксозни автомобили за вашия сватбен ден. Съобразявайки всеки детайл със стила на сватбеното тържество, след като сте резервирали ресторанта и церемонията, е време да изберете и мечтания си сватбен автомобил.

Всеки автомобил ще пристигне безупречно чист и поддържан, в отлично техническо състояние. Личният ви шофьор ще бъде облечен в официален костюм. Шофьорите са опитни и компетентни и ще се погрижат пътуването ви да бъде приятно изживяване. Те също така ще съдействат за паркиране на автомобила на подходящо място за сватбената фотография.

Освен като средство за придвижване, автомобилът може да ви послужи и като фон за красива сватбена фотография. Помолете шофьора да паркира колата в близост до красив пейзаж и направете снимки на фона на автомобила. Особено подходящи за целта са ретро автомобилите.  Романтичният им чар ги прави любим избор за традиционни сватби с класически мотиви. Снимките с луксозни или ретро автомобили изглеждат много добре чернобели, така че обсъдете тези варианти с фотографа предварително.

Предлагаме широк избор от специални автомобили не само за младоженците, а също така и за гости на сватбата. С удобните Mercedes микробуси може да превозите гости, които не разполагат със собствени автомобили. Семейството и приятелите ви ще пътуват комфортно и ще сте спокойни, че всички ще пристигнат навреме.

Ако някои от гостите ви искат да пристигнат със стил, наемането на ВИП трансфер е подходящ избор.

След еуфорията около сватбата е време младоженците да се отправят на сватбено пътуване. Меденият месец е за младоженците, за да отпразнуват началото на новосформирания си съюз и да се забавляват. Той също е подходящ повод за наемане на автомобил - луксозен или икономичен, според бюджета на младоженците.

Извършваме ВИП трансфери с луксозни автомобили: лека кола Mercedes Benz E class 2015, лека кола Mercedes - Benz S350 2013г. 1-3 места, бус МЕРЦЕДЕС ВИАНО, бус ФОЛКСВАГЕН КАРАВЕЛЕ, бус ФОЛКСВАГЕН КРАФТЪР, бус ФИАТ ДУКАТО, автобус МЕРЦЕДЕС TOURINO. Може да разгледате автомобилите ни тук.

Освен отлично обслужване, туристическа агенция Холидей Плюс съвместно с рент-а-кар компанията предлагат и конкурентни цени. Ако имате специални изисквания, не се колебайте да попитате.  Туристическа агенция Холидей Плюс БГ ще ви помогне да изберете подходяща сватбена кола според вашите изисквания. Може да направите резервация на сватбения си автомобил при вашия туристически агент в Холидей Плюс БГ.

 

автор: Силвия Добрева​