Луксозни автомобили под наем за сватба

06/10/2017

 

Когато сте отделили безкрайни часове в планиране и подготовка на сватбения ден, бихте искали всичко да е перфектно. Освен списъка с гостите, ресторанта, украсата, също толкова важен е и транспортът. Правилният избор на кола за младоженците може да направи празника още по-бляскав. Можете да се обърнете към екипа на Holiday Plus BG, които с готовност ще се съобразят с вашите желания и ще ви предложи избор от луксозни превозни средства, за да може да превърнете сватбата си в незабравимо преживяване. 

 

Когато организирате толкова специално събитие, имате нужда от услуги, на които да може да разчитате. Туристическата агенция, съвмествно с рентакар компанията, предлага високо ниво  на клиентско обслужване, които да подсигурят гладкото протичане на ВИП трансфера от началото до края. Можете да изберете от широк избор от специални автомобили, от екзотични автомобили за младожентиците до удобни Mercedes микробуси за превоз на гостите, и да направите резервация при вашия туристически агент в Holiday Plus BG. С услугите по наем на автомобили за сватба ще си осигурите спокойствие и ще гарантирате незабравими спомени за гостите. 

 

Обикновено сватбеният ден е изпълен със суетене. Можете да разчитате на услугите на агенцията, която съвместно с рентакар компаният ще се погрижат транспортирането да протече гладко и без излишен стрес и хаос. Добрата рентакар компанията предлага следните неща:

- автомобилите са безупречно чисти;

- автомобилите се преглеждат редовно за техническа изправност;

- шофьорите са опитни и компетентни в работата си;

- служителите на рентакар компанията се отнасят с клиентите си с уважение. 

 

Освен това добрата рентакар компания се стреми да предлага топ услуги на конкурентни цени и отлично обслужване. 

 

С наема на луксозна кола за сватба ще получите най-доброто обслужване с личен шофьор на ваше разположение и с изключителна луксозна кола в отлично техническо състояние. Добавете още елегантност и стил с наем на лимозина за сватбения ден. 

Освен кола за самата сватбена церемония, младоженците може да наемат кола и за сватбеното пътешествие. Независимо къде решат да отпразнуват медения си месец, той трябва да е невероятно преживяване, като в същото време и изгодно. 

 

Наем на луксозна кола за младоженците - тя трябва да е също толкова бляскава и уникална като младоженците. Наемът на луксозна кола е чудесен начин да добавите още блясък и тържественост на сватбата. 

 

Наем на луксозна кола за гостите - ако гостите искат да пристигнат със стил, няма по добър начин от ВИП трансфера. Тези превозни средства предлагат изключителен комфорт, съчетан с изтънченост, каето ги правят отличен избор за ВИП гости. 

 

Наем на мукробус за транспортиране на гости на сватбата - Ако сватбата включва голям списък с гости, няма по-добър начин за придвижването им от наем на микробус/и. Осигурете на вашето семейство и приятели комфорт и удобство при пътуване с много пространство за всеки, така че всички да се чувстват добре и да се забавляват на сватбата. 

 

Наем на кола за медения месец - сватбеното пътуване е за да се забавляват младоженците и да отпразнуват новосформирания съюз. Меденият месец трябва да остане незабравимо преживяване, той е повод младоженсите да се поглезят с наем на хубав икономичен или луксозен автомобил според бюджета.