Предимствата на самолетния трансфер пред другите форми на транспорт - част I

20/11/2017

 

Независимо дали пътувате за удоволствие или по работа, транспортът е първият и най-важен компонент на успешното пътуване. Повечето туристи в днешно време пътуват със самолет. Всеки пътуващ е изпитвал някакви затруднения по време на пътуване. Как да избегнете най-честите проблеми и притеснения при пътуване - отговорът е като предварително резервирате трансфер. 

Представата, че публичния транспорт е най-изгодният избор не винаги е вярна. Публичният транспорт може да предлага най-ниските цени, но той не винаги е сигурен, освен това е бавен и не предлага гъвкавост на пътуването.

 

Какви са предимствата на самолетния трансфер?

 

Спестява време 

 

Самолетните трансфери предлагат сигурно и експедитивно пътуване, а цените са по-ниски, ако резервирате достатъчно рано. Пътуването с автобус е бавно и автобусите имат много междинни спирки. Освен това пътуването с автобус е с около ⅓ по-дълго отколкото с трансфер. Често се случва заради трафика да има закъснение на автобусите. С предварителната резервация на трансфер може да сте сигурни, че ще пътувате по възможно най-удобния и кратък маршрут. Шофьорът ще ви чака в зала “Пристигащи” и няма да ви се налага да се придвижвате до автобусната спирка или до стоянката на такситата. 

 

Спестявате си излишно и изморително пътуване с градски транспорт

 

Автобусите често са претоварени и в делнични и почивни дни и има опасност да си загубите част от багажа. С избора на самолетен трансфер може да сте спокойни, че няма да си забравите някои куфар.

Друго предимство е, че за разлика от наемането на кола, която трябва да шофирате сами, при самолетния трансфер ще бъдете посрещнати и закарани от професионален шофьор, който ще ви преведе през градската джунгла. Не се налага да познавате града или да се притеснявате за трафика. 

 

Удобство

 

Частните коли са много по-удобни от който и да е автобус или влак. Компаниите за трансфер предлагат голямо разнообразие от автомобили. Стандартните коли поемат до 4 пътници и два големи куфара. За по-големи групи можете да поръчате микробус или минибус, които събират от 6 до 8 човека. Предлагат се и луксозни автомобили за ВИП гости, които са тихи, климатизирани, с допълнително място, за да могат пътниците да релаксират по време на пътуването. 

 

Пътуването с малки деца или хора с увреждания може да е голямо предизвикателство, а понякога дори невъзможно с публичния транспорт. С поръчването на трансфер клиентът може да заяви предварително детски седалки или специално превозно средство, приспособено за инвалидни колички. 

Може да вземете всичко, което ви е необходимо.

 

Самолетният трансфер е най-добрият избор на транспорт от и до летището, ако пътувате с тежък багаж, спортна екипировка, музикални инструменти или друг багаж, който трудно може да бъде превозен в градския транспорт. Повечето превозвачи ограничават пътниците си с багажа - куфар до 20 кг. и една ръчна чанта. А за тези, за които ограничението не важи, все пак трябва да се съобразят с това колко багаж биха могли сами да пренесат. Консултирайте се с компанията за трансфери какъв автомобил да поръчате според багажа ви и може да сте спокойни, че шофьорът ще ви помогне с багажа.