Трансфер - удобно и сигурно пътуване на достъпни цени

30/05/2017

Предимствата на трансфера пред таксиметровите услуги е, че получавате качествена услуга на изгодни цени. Професионалните шофьори ви посрещат на уговореното място с табела и ви закарват до желаното място - хотел, летище или друго място на предварително уговорена цена. Резервирането на трансфер става он-лайн и отнема малко време, като агенцията ви изпраща потвърждение за резервиран трансфер. Според потребностите ви може да заявите различен тип кола, а за специални гости и поводи може да се възползвате от ВИП трансфер с луксозен автомобил.

Ако пътувате в група, може да резеревирате по-голямо превозно средство - минибус или микробус. Всички автомобили за трансфер са климатизирани, за да осигурят комфорта на пътниците. Ако пътувате със самолет, може да сте спокойни, агенцията следи разписанието на полетите и ще се съобрази с евентуално закъснение. Щофьорът на трансфера ще ви посрещне в зала пристигащи с табела с вашето име.

В цената на трансфера са включени наема на автомобила, пътни такси, шофьор и гориво. Безплатно с предварителна заявка може да заявите детско столче или Wi-Fi в автомобила за трансфер. Когато пътувате с група, цената на човек може да излезе по-изгодна с трансфер, отколкото ако ползвате градски тарнспорт. Освен това ще избегнете чакане по спирки и носене на тежък багаж.  Автомобилът ще ви вземе директно от летището или заявеното място и ще ви закара до хотела или желаната дестинация експедитивно и сигурно.