Трансферът - комфортно пътуване на достъпни цени

30/11/-0001

Направете пътуването си приятно изживяване, независимо дали пристигате в нов град, пътувате по бизнес или на почивка. Поръчайте си трансфер от място по важ избор до желаната ви дестинация.

Ако пристигате със самолет, изпратете предварително информация за полета и шофьорът ще се съобрази, в случай че има промяна на часовете на пристигане. Може да запазите икономичен автомобил, луксозен, бус или автобус, в зависимост от броя на пътниците. Ще сте спокойни, че шофьорът ще ви посрещне навреме, ще ви заведе директно до автомобила и ще ви закара  до желаното място. Няма нужда да се пазарите за тарифи и не се налага да плащате на място, достатъчно е да дадете ваучера.

Шофьорите ни са обучени и любезни и ще се погрижат пътуването ви да бъде приятно. С предварителното резервизане на трансфер си осигурявате спокойно и сигурно пътуване на разумни цени. Ако пътувате по бизнес, може да се се концентрирате върху работата си по време на трансфера или да си починете преди важна среща. Ако пък сте на почивка, трансферът ще е приятно начало на вашата ваканция. Няма да се притеснявате за багажа си или за това как да поръчате такси или да откриете автобусна спирка, за да се придвижите до хотела. Шофьорът ще ви посрещне в зала Пристигащи с табелка с вашето име и ще ви помогне с багажа.

Трансферът е с предварително фиксирана цена и в някои случаи излиза дори по изгодно от другите форми на транспорт. Много е удобен за придвижване от летището до хотела и обратно, за посрещане на ВИП гости, за организиране на еднодневни турове и ученически екскурзии.

Насладете се на пътуването си с предварително резервиране на трансфер с Туристическа агенция Холидей Плюс БГ. Предлагаме трансфери; летищни трансфери от/до летище Варна и летище Бургас, ВИП трансфери, превоз на ученици и превоз на хора с увреждания. Извършваме трансферите с луксозни автомобили: лека кола Mercedes Benz E class 2015, лека кола Mercedes - Benz S350 2013г. 1-3 места, бус МЕРЦЕДЕС ВИАНО, бус ФОЛКСВАГЕН КАРАВЕЛЕ, бус ФОЛКСВАГЕН КРАФТЪР, бус ФИАТ ДУКАТО, автобус МЕРЦЕДЕС TOURINO. Може да разгледате автомобилите ни тук. Агентите ни от Холидей Плюс БГ са на разположение за въпроси и резервиране на вашия трансфер.