Видове трансфери - в какви случаи е подходящо да поръчаме трансфер?

30/11/-0001

 

Трансферът осигурява удобно и сигурно пътуване на предварително фиксирана цена. В днешно време той е не само лукс, а и необходимост, като в определени случаи се явява предпочитан начин на транспорт. В какви случаи е подходящо да поръчаме трансфер?

 

Групови трансфери

Ако пътувате като група, цената на трансфера е конкурентна на цените на останалите форми на транспорт. Несъмнено е удобно да бъдете превозени като група от точка до точка, без да се притеснявате за организацията на пътуването и за багажа си. Може да поръчате микробус, оборудван с всички екстри - климатик, стерео, нощно осветление, удобни падащи седалки с подлакътници. Допълнително може да поръчате детски седалки и горен багажник, ако пътувате с повече багаж.

 

Летищен трансфер

Ако пристигате със самолет в непознат град, може да поръчате летищен трансфер. Шофьорът на автомобилът ще ви очаква в зала “Пристигащи” с табелка с вашето име. Не е необходимо да се притеснявате как да се ориентирате в коридорите на летището, да търсите къде да поръчате такси или откъде да хванете градски транспорт. Ще си спестите и наемането на рент-а-кар. Няма да ви се налага да разучавате маршрути или да следвате GPS.  С предварително резервирания летищен трансфер може да се отпуснете и да пътувате спокойно до хотела си след изморителния полет. Шофьорът ще се погрижи пътуването ви да протече спокойно и сигурно. Друго предимство на трансфер е, че след като сте направили резервацията и сте получили потвърждение, може да разчитате, че автомобилът ще ви очаква. Шофьорите следят разписанията на самолетите и ще се съобразят с евентуални закъснения. Цената на трансфера е фиксирана, което означава, че може да планирате бюджета си без неприятни изненади.

Ако летите от вашия град, е по-удобно да използвате услугите на летищен трансфер. Няма да се налага да пътувате с личния ви автомобил, като ангажирате още един човек да го върне обратно до дома ви или да плащате за паркинг на летището.

 

Трансфери от точка до точка

Трансферът от точка до точка е много удобен при всякакви случаи. Посрещат ви на желаното място, возят ви с комфортен автомобил и пристигате навреме. Спестявате си наемането на кола, планирането на маршрут, следването на GPS инструкции, такси за сини зони и паркинги, следене за полицейски проверки и др. Освен това цената на трансфера е крайна и включва такса за ползване на автомобил, гориво, пътни такси, паркинг, услугите на шофьора. Оставяте грижите по транспортирането в ръцете на шофьора и може да се концентрирате върху работата си или да се насладите на почивката си.

 

ВИП трансфер

Ако желаете да пътувате със стил и класа, поръчайте си ВИП трансфер. Автомобилите са луксозни, а шофьорите са любезни и ще се погрижат пътуването ви да е комфортно и приятно. ВИП трансферите са подходящи за бизнес пътувания, за посрещане на ВИП гости, при организирането на важни събития. Ако очаквате важни гости, поръчайте им ВИП трансфер. Ще бъдат впечатлени от специалното отношение, което ще е и първо впечатление от посещението им.  

 

Ако желаете да резервирате трансфер, може да направите това чрез туристическа агенция Холидей Плюс БГ чрез попълване на резервационната форма, по е-мейл, по телефон или на място в офиса на агенцията. Освен летищни трансфери фирмата организира още групови организирани пътувания, еднодневни пътувания, екскурзии в страната и чужбина, специализиран превоз на работници и служители, ученически студентски пътувания/практики и индивидуални и групови трансфери в страната и чужбина.

 
автор: Силвия Добрева​