ВИП трансфер - пътуване със стил и комфорт

16/10/2017

 

Пътувайте със стил и комфорт с ВИП трансфер, резервиран при вашата туристическа агенция Холидей Плюс БГ. Шофьорът ще Ви чака на летището и ще Ви закара директно до хотела или мястото, където желаете да отидете.  Холидей Плюс БГ осигурява различни варианти на превоз според боря пътници. Цените варират според превозното средство и продължителността на трансфера и това дали е еднопосочен или двупосочен.

За по големи групи може да наемете микробус. Един от най-добрите варианти е 7 местния Mercedes Viano.  Други варианти за групови трансфери са 8-местен Vw Transporter, 8-13 местен Mercedes Sprinter, 8-14 местен Fiat Ducato, 14-18 местен VW Crafter, 13-17 Renault Master. Микробусите са обурудвани с климатик, стерео  уредба, DVD, удобни падащи седалки с подлакътници , нощно осветление , стерео , автоматични врати и всички удобства, за да бъде пътуването Ви приятно. 

 

Холидей Плюс БГ се стреми да осигури най-удобния трансфер на най-добрата цена. Предлагат се както трансфери с шофьор, така и варианти за наемане на рент-а-кар без шофьор. Може да разчитате на услугите на агенцията при организиране на корпоративни събития, когато логистиката изисква придвижване на гости на събитието. 

Предоставяме надеждни професионални трансфери от лесни до сложни маршрути, според нуждите и потребностите на гостите. 

 

Луксозни ВИП трансфери с шофьор - професиолният екип на рент-а-кар компанията е на разположение 24 часа/ 7 дни в седмицата, за да удовлетвори потребностите от транспорт за бизнеса и за свободното време. Предлага се целодневен или почасов трансфер. Най-често трансферите, които се поръчват, са от/до летище Варна, но може да се уреди и от други точки или летища. Компанията разполага с флота от разнообразни луксозни автомобили, което позволява на клиентите да изберат от богат избор коли. Прфесионалните шофьорите ще ви посрещнат и ще се погрижат за всички детайли, така че пътуването Ви да е удобно и да е съобразено с вашите очаквания. 

 

ВИП рент-а-кар без шофьор - Луксозните автомобили за на разположение на клиентите, които биха искали сами да шофират. Можете да направите резервация на телефона на туристическа агенция Холидей Плюс БГ или да резервирате вашия трансфер, като попълните онлай резервационната форма. Автомобилите могат да бъдат доставени до летището, хотела, офиса, частен дом или друга желана дестинация.