ВИП трансфера - предимства и поводи за наемане на луксозна кола

26/09/2017

 

ВИП трансферът  дава възможност за наемане на най-хубавите коли с първокласно обслужване. Какви предимства предлагат доставчиците на услигата ВИП трансфер:

 

Незабавно потвърждаване

Клиентът може да бъде спокоен и сигурен в организацията на своето пътуване с незабавното потвърждаване на резревацията. При резервация клиентът получава незабавно потвърждаване, че колата и дестинацията са резервирани и в готовност да закарат пътуващите до желаната дестинация.

 

Обслужване 24 часа, 7 дни в седмицата

Независимо коя част на денонощието, седмицата или годината е, клиентът може да разчита на първокласно шофьорско обслужване. Опитният екип от професионалисти е в готовност да закара клиентите до желаните дестинации 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

 

Летищни трансфери

Независимо дали клиентът лети по вътрешен полет, е на бизнес пътуване или се прибира от екзотична дестинация, или просто има нужда от надежден трансфер от/до летището, може да разчита, че при наем на ВИП трансфер ще бъде закаран до желаната дестинация комфортно, като се наслаждава на отлично обслужване, стил и лукс. 

 

Хотелски трансфер

Придвижването в непознат град би могло да е стресиращо, особено след дълъг полет. Клиентът може да се отпусне и да се наслади на градските гледки, докато бъде закаран до хотела с ВИП трансфер без излишен стрес и притеснение. 

Професионални трансфери

Понякога шофирането е забавно, но понякога е приятно човек да се отпусне и  да се наслаждава на гледките, докато прфесионалният шофьор го закара до желаната дестинация, независимо дали става въпрос за специален случай като сватба, ВИП бизнес събитие или просто спокоен трансфер от летището до хотела.

 

Луксозни и изправни превозни средства

Добрата компания за ВИП трансфери трябва да притежава флотилия от луксозни и изрядни превозни средства. Те предоставят на клиента красиви, поддържани коли в безупречна техническа изправност със съответното шофьорско обслужване. Наемането на ВИП трансфер дава възможност на клиента не просто да се придвижи от точка до точка, но да бъде закаран със стил и комфорт в кола, която изглежда добре и отвътре и отвън. 

 

Специални случаи

ВИП трансферът е особено подходящ за спeциални случаи - сватби, абитуриенски балове,  рожденни дни, юбилеи и посрещане на важни гости. Чудесен начин да направите повода специален и незабравим е като наемете ВИП трансфер - лускозната кола, карана от професионален шофьор би накарала всеки да се чувства специален и би допринесла за ВИП усещането на празника.  

Компанията за ВИП трансфери е в състояние да удовлетвори всякакви желания за трансфер - от летищни ВИП трансфери и обиколко до това да закарат клиента с любимия му човек до хубав ресторант. Независимо от случая, ВИП трансферът ще подсигури комфортно и луксозно пътуване. Ако са необходими повече от една луксозна кола, компанията може да осигури няколко шофьора и автомобила, така че органзацията по придвижването на цялата група да протече гладко и със стил. Шофьорите се отнасят дружелюбно и професионално към клиентите си и имат богат професионален опит. Мисията на компаниите за ВИП трансфери е да направят важния повод за клиента още по-специален и закарването с автомобила да протече гладко, ефективно и професионално. 

 

Корпоративни трансфери

Независимо дали пътувате, за да вземете важни клиенти или сте се отправили към важна среща, пътуването в комфорта на шофирана лимозина или луксозна кола предлага отпускаща среда за заетите бизнесмени. Изборът на начин за придвижване определя имиджа и репутацията на бизнеса, затова ВИП трансферът може да е добро решение, за да направите добро впечатление. Корпоративният ВИП трансфер е удобен и точен, за да отговори на нуждите на бизнеса. Може да е съобразен с нуждите на един клиент или цяла мултинационална компания.